Lipsa de onoare a conducătorilor noştri este impresionantă. Actuala adunătură de personaje care s-au propulsat prin bani, rudenie şi amantlâc în topurile partidelor reale si adunăturii de escroci „independenţi” fără perdea, a reuşit-o şi cu ceea ce pentru o parte din noi reprezintă bomboana de pe colivă.

Câh! Nu merge. Nu iese! Nu pot să scriu despre F-16 pentru Forţele Aeriene Române.

Dar oare cum le-o fi piloţilor? Crede vreunul că vom mai lua alte 24 de F-16 noi, după tezecurile s.h.? Nu înalţă nici unul privirea, aşa-i? Atunci, tot în pământ să privească şi atunci când se vor trezi scoşi pe tuşă pentru că vor fi prea mulţi pentru 24 de avioane! Peste câţiva ani vor privi pe net la avioanele altora precum puştii la ţâţe siliconate, pe site-urile porno.

Domnilor, faceţi pa-pa aviaţiei de luptă… Poziţia ghiocelului, în care v-aţi obişnuit să acceptaţi castanele, va duce la Sfârşit. Şi, să n-aud atunci că mârâiţi.Va fi prea târziu şi, oricum… se ştie: „capul plecat, sabia nu-l taie”, în  şhpritz cu „cât o ţine, ţine!”, iar la final, după pensionarea forţată, unii vor fi mai puţini egali cu alţii… motiv pentru vociferări târzii. Prea târzii.