Love is in the air.....

Ghici ciuperca ce-i! Cu un ochi care luceste, Resboiu&Co prezinta circul de stat intr-o experienta unica: hibridul in premiera comunistul sud-american mujahedin fedaykin iranistanez. Oameni, oameni, in coltul rosu, cu barba, burnuz, uniforma verde si vesta de explozibili sfanta….campionul lumii libere Chavez Ahmadinejad!!!!!

Asa….Nenea Chavez, iti stiti, ala belicos din Venezuela, se da in vizite prin Orientul Mijlociu. Dupa ce fu’ in maica Rusie de-si lua rachete si tancuri, facu stanga cote cu dreapta si ajunse la Teheran, la fratele sau din alta muma, la fel de zgomotos si de amuzant. Ce au ei in comun? Pai mult petrol si vise de umilirea adusmanilor capitalisti necredinciosi. Previzibil, nu?

Pai da….Chavez vrea arme nucleare de la Ahmadinejad? Asta a plusat cu un covor de perete dar nu cu rapirea din serai ci cu ei doi dandu-si labele peste tari si mari, intru uniunea spirituala a celor doua mari natiuni rebele. Eu speram la inca o parada cu teribilele arme iranistaneze ca nenea Chavez sa aiba de unde alege dar….nu e timp, dictatorul luminat se grabeste.

A primit o garda de onoare, pupaturi, ceva discutii despre ambitiile nucleare ale gazdei si, impresionat pana la lacrimi a smuls o declaratie de la Ahmadinejad asta care suna cam asa:

„Atitudinea frateasca si sustinuta a Venezuelei (lol) fata de Iran in condamnarea sanctiunilor impuse de catre agresivele puteri occidentale indica cam cat de solide sunt relatiile dintre tarile noastre” dodoloate.

Acum, cu tabloul facut sul la subratul transpirat de comunist cinstit si muncitor, nenea Chavez ar trebui sa-si ia caruta aeropurtata si sa migreze la ceilalti frati oropsiti, Kim- tot neamul. Coreea de Nord ii astepta cu bratele deschise si, cum zicea Iulica, cu rachete sudiste ratacite. USA owned x2!