Castravetii razboinici

Cine zicea ca bulgarii nu „e” smecheri si nu „cucereste” talibanii? Nah, sa va vad acu, criticilor ce sunteti. Niste rai. Armata bulgara va rezolva Afganistanul!!!!!

Desigur, e o gluma. Proasta. Tinand cont de faptul ca i-am cam bagat la mijloc pe bietii gogosari, auzi aicea ce „zice” ei: „Nu vom trimite trupe suplimentare in Afganistan”. Serios? Ministrul asta al lor Nikolay Mladenov, s-a trezit sa declare trebusoara asta la Praga. Castravetele zice ca deviaza deja suficient din productia tarii de gogosari catre A-stan si ca, oricat s-ar iubi cu americanii, nu mai vor razbel.

Pai de ce s-a trezit nenea asta taman acu cand acasa fac acte de vitejie cu Miguri si americani? Pai…..tot el zicea prin iulie ca 700 de bravi luptatori bulgarieni se antreneaza intens pentru a ateriza in A-stan….ce-i drept prin 2013, ca sa rezolve ce nu pot amaratii lor de colegi din NATO.

Asa ca, gogosarii din A-stan vor ramane doar 600, cu keblare, TAB-uri rupte-n fund si AK-47 d-alea. Cica se inghesuie in Kabul, Kandahar si Herat. Ce fac acolo? Cica sunt momeli pentru britanicii de-i pazesc care reactioneaza de cate ori ies talibanii la cules de castraveti.

Deci, ce ziceati?

Sursa: Militarium eu