Nenea Putin cel Groazniv s-a trezit sa-i pomeneasca pe castraveti impresionat probabil de reportajele profesioniste ale redactiei Resboiul despre vecinii nostri scumpi si dragi. Nu e important, ceva legat de vesnicul of al Maicii Rusii legat de fostele tari vasale care continua sa produca fara licenta armament de sorginte sovietica. Oricum, cele doua tari cica chiar discuta despre rezolvarea problemelor. Bineinteles, bulgarii sunt stresati de cand au aflat cum se impoziteaza in Romania drepturile de autor.

„Am vorbit la un borcan de muraturi cu colegul meu bulgar despre cooperarea bilaterala in domeniul tehnico-militar” a zis Putin cu o fata acra si a indicat cu un deget kgb-ist mutra lui Boiko Borisov, prime-ul Castravetiei.

„Treaba e legata de puscoacele produse de bulgari care seamana incredibil de mult cu ale noastre. Cred ca e o coincidenta”, n-a declarat el.

Arsenal, nu echipa aia simpatica din Londra ci fabrica producatoare de castraveti explozivi, a continuat sa produca kalasnikoave d-alea si dupa ce i s-a dus licenta. Tipic. Bineinteles ca rusii pierd serios la treaba asta mai ales ca Bulgariei i se mai adauga alte 14 tari care fac minuni de clone AK care se mai si vand pe deasupra. Sau pe sub mana. Rusii plang ca doar 10-12% din milionul de Kalasnikovuri vandute anual le apartin. Deci durere mare, chinuri si suspine pe capul Izhmash, fabricantul Ivan.

Ghici cine are licenta? Romania! Nu, glumeam, mama tuturor copiilor (si tatal) China. Va vine sa credeti? Puteam oare noi sa upgradam MIG-29-urile alea in putrefactie prin China daca tot ne antrenam cu ei prin munti? Asa, ca o durere colaterala

Sursa: RiaNovosti