Chuck Norris wannabies

La cererea publicului din ce in ce mai pretentios si care in semn de protest cam absenteaza zilele astea, am decis sa tratam cu o periodicitate mai mare problema acestui demn urmas al imperiului persan, condus de vesnicul rebel Ahma-din-Jad.

Eu lui nenea asta i-as da o sugestie: in loc sa-si vopseasca butoaiele in forma de super lansatoare de super rachete super eficace de super copie super ruseasca, ar face bine sa-l rapeasca pe Chuck Norris cat inca traieste si sa-l cloneze intr-o trupa de 10 Chuck Norris care ar invinge orice armata din lume, ba chiar pe toate la un loc. El, Ahmadin adica, mai neincrezator din fire, m-a considerat necredincios si mi-a ignorat sugestia. Ofensat, am sa-i sugerez lui Iulica sa incerce si el, si, daca nu iese, sa faca aici la Resboiu o rubrica botezata Chuck Norris cu si despre iranistanezi si glumele lor.

Bun. Ahmadin a facut totusi ceva: si-a facut flota! Laser frate, nu gluma, cu el in rolul aluia mic si negru de respira greu. 9000 de barci de mare viteza (nu alea avioane de bombardament si planare la mica si joasa inaltime) si cam kamikaze de felul lor asa. Impanate cu trotil din ala ca in desenele cu Will E. Coyote, sunt pilotate de….de….martiri bre. Pai normal, ca aia de mai sus. Cica au la dispozitie 30000 de astfel de voluntari si singura lor tactica este sa intre in tot ce sta pe apa, sa speram ca si in stanci.

Stirea nu e noua. Mai nou insa scriu englezii de la The Sun despre ea. Eu unul sunt optimist si as vrea un conflict intre Coreea de Nord si Iranistan. Eventual sa se bage si Venezuela si sa iasa un fel de Starcraft 3. Cin’ sa fie zergii?