Ultimul Ceac Noris

Acu’ o saptamana cineva s-a dedulcit la centralele iranistaneze si la genialii oameni de stiinta iranistanezi, mari realizatori de minuni ingineresti si nu numai. Prin umare, poporul ales al lui Ceac Noris, a considerat ca e cazul sa debiteze ceva amenintari.

Nenea din imagine, mare smecher in garda lor revolutionara, a declarat ceva de genul „americanii aia enervanti si prietenii lor sionisti nu o sa ne deraieze din jihadul nostru”. Blabla. Pe numele sau de scena general de brigada Mohammad Reza Naghdi, omul nostru a continuat furibund: „bre, voi la Resboiul sa stiti ca o sa va spanzuram alaturi de generalii aia americani rai, plus evrei, care au facut toate astea.” Auzisi bre Iulica?

Lasand gluma la o parte (acum cat mai putem), incidentul de saptamana trecuta poarta intradevar o pecete dubioasa. Dr. Majid Shahriari, unul dintre oamenii de stiinta iranistanieni care s-au ocupat de virusul Stuxnet care a cam atacat programul nuclear iranistanez si Fereidoun Abbasi, si el cu capul mare, au fost atacati saptamana trecuta in timp ce se indreptau spre locul de munca, de masina lor fiind atasat un dispozitiv exploziv magnetic, in treacat asa, de catre cativa motociclisti. Shahriari a murit dar celalalt a scapat.

Desi expertii (noi nu suntem printre ei) i-au amenintarile astea in serios si se cam uita spre Irak unde-i plin de jenerali, americanii dau ca de obicei din umeri si cam rad de Ali-Ahmadin si cei 40 de hoti ai lui. Cica ei nu au auzit nimic si ca, daca ar fi auzi, nu aveau oricum de ce sa se teama ca ei sunt cam pregatiti asa, ca oamenii sunt rai si nu prea ii iubesc.

Sursa: Foxnews