Briefing de spioni evrei

Luna trecuta, egiptenii au facut scandal cu rechinii din Mossad care le-au atacat turistii si plajele. Ma rog, fiecare cu pasaricile lui….

Si apropo de pasarele, stoluri stoluri, oficiali din cadrul serviciilor secrete ale Arabiei Saudite au anuntat ca au retinut un vultur plesuv sur (Gyps fulvus), pasarea fiind acuzata de spionaj in favoarea statului Israel. Bre, ma asteptam la asta de la iranistanezi, dar nici sauditii n-au sarit prea departe.

Povestea zice ca un vultur d-asta chel ca al nostru Basel, a aterizat si el intr-un mic popas pe langa un trib de beduini d-astia banuitori. Vulturul nostru nu era o pasare obisnuita, niste minti in cautare de iluminare cu privire la obiceiurile hoitarului, ii agatasera la bord un GPS care sa le arata pe un’ zboara inaripata. Deloc prietenosi, localnicii au pus mana pe aratare si au predat-o serviciilor.

„Echipamentul electronic nu face altceva decat sa transmita date despre deplasarea pasarii, precum altitudinea si viteza cu care zboara vulturul. Acum pasarea va plati un pret groaznic; nu putem decat sa speram ca va fi eliberata nevatamata”, sustine un reputat ornitolog israelian din cadrul Israel’s Park and Nature Authority, care se teme ca pasarea ar putea cadea victima asprului sistem de justitie din Arabia Saudita.

Lol. Saraca pasare.

Sursa: Descopera