Pe site-ul Marinei s-a anunţat deschiderea noului an de instrucţie! Cu această ocazie, la Duminica dimineaţa, poze de la ceremonia din Garnizoana Constanţa:

E patru. Dimineaţa! Deci, să nu mă întrebaţi dacă 221 e una sau e celaltă, că îmi ţiuie de nedormit. În spate se vede Mircea.

Cine ne ajută cu identificarea domnului cu stele din prim plan?

Începând de pe la poza asta, am început să mă uit la unele uniforme precum brosca la sudură... Deci, vreau şi eu pantaloni din ăia precum domnii aviatori!! Sper că nu am identificat greşit... Staţi să vedeţi, apropos de identificarea armelor de care aparţin unele personaje de prin pozele de azi..

Vedere din partea asta, când te duci. Remarcaţi că-s mai multe culori, da? Ei, aveţi puţintică răbdare...

Vedere din partea asta, când te uiţi încolo. Şi portharturile sunt, unele albastre iar altele kaki.. Pe cine să întrebi bre, la patru şi un sfert despre ce şi cum?

Pe domnişoara din dreapta a-ţi remarcat-o imediat, eram sigur. Marina stă bine la propagandă şi ne-a obişnuit nu numai cu prezentarea unei grămezi de imagini (ceea ce e suuuuper, pentru noi pasionaţii), dar şi ţine fruntea între servicii cu prezentarea fetelor în uniformă. Nota zece pentru Navy.ro! Aşa..., acuma să îmi spuneţi ce face personajul din stânga-taman din capăt, acolo lângă Mircea? Că nu e nici Băsescu, nici Boc şi nici măcar Oprea prin zonă, ca să ne scape de ei...

Nu vă mai zgâiţi la 221, că-i tot cheală. N-are... Noroc cu tunul.

Ştiu, n-am dat lămuriri cu privire la nelămuriri... Staţi aşa, că mai urmează o postare cu poze, gen "foto-ghicitoare"