Unii îl plac pe Mircea Badea.

Alţii, pe Radu Tudor.

Există şi din cei care au o slăbiciune pentru Elena Udrea.

Unora chiar le cântă manelele de pe telefonul mobil.

Dar, toţi suntem români!

Şi nu cred că vreunul dintre noi, urmărindu-l pe Valentin Stan în ceea ce spune şi arată mai jos, nu cred că vreunul dintre cetăţenii României să fie de acord cu ceea ce se întâmplă acum – înjosirea Armatei Române, a militarilor şi foştilor militari.

Preluat de pe Semperfidelis, via Youtube.

Mie mi-ar fi frică să mai zbor pe un Lancer. Şi să mă urc într-un T-55 mi-ar fi la fel. Nici pe o fregată neînarmată şi cumpărată de la fier vechi nu mi-ar place să navig. M-aş uita strâmb şi la Hercules, nu numai la An-2 şi nu aş intra în burta vreunei astfel de vechituri, cu toate că m-aş paraşuta bucuros din aşa ceva, mulţumit că ies din ele.

Şi indiferent ce fel de militar aş fi, mi s-ar face greaţă de politic şi aş considera că sunt dezonorat în momentul în care ar trebui să prezint onorul către un ministru corupt, unui preşedinte instabil emoţional precum beţivii de rând, ori vreunui general numit politic şi care nu valorează doi bani. M-aş simţi ca şi cum m-aş spovedi unui popă căruia îi place să fie futut în cur.

Domnilor militari de toate gradele, domnilor care vă ţineţi inima în drapel, măi oameni buni şi fraţi români!

Voi, care sunteţi Temeiul Statului Român!

Dacă tot vedeţi cum a ajuns Patria noastră, de ce nu luaţi măsuri întru binele Ei şi al Poporului care v-a dat pe voi să vă jertfiţi de câte ori a fost nevoie, de ce nu ridicaţi privirile şi de ce nu-i fulgeraţi pe ăştia de ne distrug?

Ştii tu ce face România să îi bată inima de să-i iasă din piept? Sacrificiul Armatei Române, al oştenilor ce-au fost sunt şi vor mai sluji pentru ca noi, voi şi cei nenăscuţi încă… să fim liberi şi să avem o ţară, România!

Şi, s-o ia dracu de politică!