Lol. Mai la vale, e articolul lui Alex – „Sarbii sunt de vina pentru J-20!„.

Cică serviciile americane consideră că tehnologia dindărăptul noului avion invizibil şi chinezesc, aţi ghicit, de J-20 e vorba, provine din Rusia! Ăştia ori nu mai ştiu pe cine să dea vina pentru că i-au surprins chinejii cu izmenele în vine, ori vor să sublinieze evidentul: J-20 e un fel de IAR-80, aşeaaa, un rainbow, un ştruţo-cămil, un şpriţ tehnologic.

Într-adevăr, remarcă prietenii, vecinii şi suveranii noştri americani, ruşii nu protestează!!! Adică, n-ar prea fi surprinş’. Asta, cică s-ar putea să însemne că MiG a vândut ceva tech către chinezi, dar n-a auzit presa. Din cele patru stealth-uri care au fost construite până în prezent, J-20 seamănă cel mai mult cu I.42, un proiect al MiG ce a fost cancelat în 1997. Fiecare articol conţine fraza asta!! A devenit un fel de şlagăr!

Partea dindărăpt a lui J-20, în mod particular, este similară cu MiG I.42, care MiG a avut probleme financiare de mai bine de un deceniu şi a fost scoasă de păr, cu capul din apă, de către guvernul rus. Şi inclusă în Russian Aircraft Corporation. Aşa, şi? Până aici e un articol de doi bani…

Dar, iată:

Before that, it would have been tempting for a MiG executive to pass plans for the cancelled I.42 to the Chinese in exchange for a large amount of cash deposited in a Swiss bank account, or to simply do a legit deal, with government approval.

Convingător, este? Lol…

În continuare, preţ de vreo patru cinci paragrafe, articolul original, de pe Strategypage, adică ăsta de aici, e un copy paste din articolele mai vechi, dar cu mici modificări. Parcă sunt alte cuvinte, pe alocuri…

Câh.