Pe post de editorial, ronţăind la un sanvuş, am să tastez lent şi va fi mai uşor de citit.

Atăzi am să schimb de la „Acum citesc” poza cu coperta de la Boneshaker, pentru a scăpa de miştourile lui Alex. Cherie Priest, puţin îmi pasă dacă te superi. Te amân. N-am citit nici o paginăăă! Iar Alex mă tot sună şi îmi zice „schimbă bre Boneshakeruţ ăla, că o să creadă lumea că citeşti pe litere…”. 😀

Îl schimb, bre! Bag Powersat, de Ben Bova, că din romanul ăsta mai citesc câteva pagini la două – trei zile. Pe silabe.

Faptul că la ora asta nu zac la pat din pricina obositoarei săptămâni de munci, nu va însemna că am să rezolv astăzi tot ce îmi doresc pentru această ediţie a Sâmbetei Fantastice şi nici că în mod sigur voi rezolva restanţele de prin planuri şi promisiuni.

Printre cele despre care nu garantez că se vor întâmpla azi, avem în coada de aşteptare un text de-al lui Lascu Cosmin, de pe Atelierkult, un text de-al lui Marius Pop, prietenul nostru cunoscut pe aici drept Maryus315, dacă reuşesc să îl contactez pentru că azi şi mâine e prins în trebi, romanul proaspăt terminat al lui Alex Neagu (de fapt nu urma să apară aici, dar aşa îi amintesc că nu mi l-a dat să îl văz şi eu…) şi apropos de eu, cred că am să lipesc şi un text de-al meu mai bătrân. Şi nici pe Sweeper nu vreau să-l mai uit multe Sâmbete Fantastice.

Printre dorinţe, de vreo câteva săptămâni tot vreau din toată inima să scriu un articol despre scriitorul John Birmingham, câteva vorbe (cu siguranţă prea puţine) despre cărţile sale şi, ceva text referitor la blogărul John Birmingham.

Şi ar mai fi.

Nu uitaţi de atracţia zilei: cafteala pilot dintre India lui Victor şi China lui George GMT! Si nu uitati sa-i incurajati, ca la sport:

– Ia-i caluuu’!!

P.S.: De comun acord cu Alex, am hotarat ca azi (probabil si mâine) vom avea întreruperi în programul oficial al zilelor, cu articole despre revoltele/revoluţiile de iasomie sau nu, aşa cum am avertizat din când în când pe aici că vom face, în cazuri speciale.