Kakaia magaoaia cu rachete se arata

Dupa ce au rezolvat enigma primul Mistral care va poposi nu in marea noastra cea neagra ci in flota Pacificului, recte prin zona numitelor insule Kurile, cam in disputa ele asa de vreo 50 si ceva de ani, rusii au de gand sa trimita pe aceleasi insule niste sisteme S-400, asa, de control.

Ca sa arata ca e la fel de smecher ca si tovarasul Putin, celalalt presedinte al Rusiei, Dmitry Medvedev a declarata ca puterea Ivanilor de peste tot se va arata moderna in preajma Japoniei.

Problema Kurilelor s-a reaprins dupa vizita din noiembrie a Medvedevului pe una dintre insule, mai precis Kunashir, vizita calificata de premierul nipon Naoto Kan ca fiind o impolitete crasa. Normal, Ivanii s-au atacat la faza asta.

Trebuie observat ca toata atentia asta din Kurile nu vizeaza doar Japonia pentru ca S-400-le alea ar culege in zbor tot ce e prin zona. Iar zona aia, dupa cate stim, e plina de chinezi, taiwanezi, coreeni din sud si nord, basca ditamai flota americana care se tot agita, cand cu samuraii, cand cu mancatorii de usturoi.

Sursa: Ria