Caut mici intreprinzatori:

conditii:

– sa stie deosebi dintr-o privire un AK47 de un AK74     – 1 pct

-sa-l stie monta si demonta cu ochii inchisi (AK-ul)         – 1 pct

– fler comercial si libera initiativa                                            – 1 pct

––––––––––––––––––––––––––

Felicitari celor cu 3 puncte! Tocmai ati devenit traficanti de arme.

 

Filmul se poate sintetiza prin replica: Stiti cine va mosteni pamantul? Traficantii de arme deoarece ceilalti vor fi prea ocupati sa se ucida intre ei. Sercretul supravietuirii este sa nu mergi niciodata la razboi… mai ales cu tine insuti”

Asadar sa o luam incet cu inceputul. Yuri Orlov (Nicolas Cage) are o dilema. trebuie sa isi aleaga un drum in viata, o profesie. Totul este incalcit si difuz pana cand constientizeaza ca „Există peste 515 milioane de arme pe întreaga planetă, adică o armă la 12 persoane. Singura problemă este cum se asigură aprovizionarea cu arme a restului de 11 persoane”. Acesta este startul unei frumoase si profitabile cariere. Cariera merge asa cum merge pana cand se prabuseste URSS-ul. Evident un „unchi” in armata ucrainiana ajuta mai ales cand gem depozitele de armament si munitie lasata in urma de mareata armata sovietica.

Inchei cu un detaliu „dragut”. In timpul filmarilor s-au cumparat 3.000 de AK-47  reale deoarece erau mai ieftine decat replicile folosite in mod normal la filmari..

Vizionare placuta. Sunt sigur ca dupa acest film veti privi putin altfel stirile seci de la televizor cu masacrele din Africa.

Anunțuri