Drepti ma! Da telecomanda-n-coace!

De azi avem o noua rubricuta, una instructivo-educativa… la televizor!

Ei se instruiesc, noi ne educam.

Cu alte cuvinte incepe o noua serie de documentare ce nu trebuie ratate pe Discovery Channel numite Instructie infernala .

Asa cum ne-au obisnuit canalele de nisa care au aparut in ultimii 4-5 ani cu tematici din cele mai diverse, sunt emisiuni de toate pentru toti. Inclusiv cu specific militar. La una dintre acestea ne oprim si astazi. De fapt astazi de la ora 22.00

In noua serie de documentare, Bobby Williams şi Al Edgington ne conduc prin lumea plina de sudoare si sacrificii a soldatilor din trupele de elita. Episoadele vor trata pe rand subiectele:  Scafandrii în Trupele Speciale, Puşcaşii Marini pentru Misiuni de Recunoaştere, Paramedicii Forţelor Aeriene pentru Misiuni de Salvare, Trupele EOD ale Marinei, Lunetiştii Puşcaşilor Marini şi Rangerii Militari.

Este un fel de how-to adica ce trebuie sa faci, prin ce teste trebuie sa treci pentru a avea onoarea de a te numi de exemplu puscas marin.

Astazi in primul episod, difuzat în această seară, scoala de Rangeri ai Armatei SUA simulează tensiunea de război. Timp de 60 de zile, soldaţii dorm trei ore pe noapte şi manca o data pe zi. Se antrenează continuu in munţi, mlaştini şi păduri avand misiuni de câte 20 de ore fără oprire, calire in adevaratul sens al cuvantului.

Putini ajung pana la capat, o treime doar, dar cei care isi primesc bereta sunt best of the best!

Comentarii daca v-a placut puteti sa lasati mai jos, iar daca nu sa le trimiteti in scris la Discovery. (M-am scos nu?)

Anunțuri