Ei bine dragii mosului, legenda spune cam asa:
In anul Domnului 2011, in timp ce americanii cei cu capacitati unice isi chinuie creierele cu denumiri sforaitoare de operatii militare, Rusia traieste un eveniment istoric. Detaliile lipsesc cu desavarsire desi este pomenit numele unui blog militar, insa in mod inexplicabil, cuplul de fier Medvedev&Putin dispare si la conducerea Rusiei apare domnul George GMT. Acesta, belicos innascut, isi numara soldatii, tancurile, avioanele si rachetele si da o singura proclamatie: vrea sa-si petreaca sfarsiturile de saptamana la Paris, fara sa mai ceara viza. Si, ce solutie gaseste el? Sa atace si sa cucereasca, daca se poate, Uniunea Europeana.
De partea cealalata, astia din UE, ca sa scurtam povestea, il numesc in fruntea armatelor reunite, pe stimabilul Victor, general cu experienta si cu o revansa de luat.
Desigur, toate astea se intampla nu in lumea noastra, ci intr-un alternativa.
Ce se intampla de fapt?
Victor, cel plin de arme moderne, nu va ataca primul ca nu-i sta in fire. El va incepe balul cu strategia lui defensiva. George va sta cu ochii pe el, si ne va da reply-ul. Jocul nostru nu va fi un RTS ci o strategie pe ture. Exceptand armele nucleare, cele chimice&biologice, totul este permis. Victor va benefica de suport tehnic american, fara import de arme totusi, in timp ce George va fi sustinut din umbra de Belarus, Ucraina cu baza din Crimeea si de China, care va oferi ceva informatii, plus motivatia ca americanii sa stea in banca lor.
In rest, fiecare dupa capul lui. Va doresc o lupta curata si cat mai violenta! Succes!

PS: Victor, din punctul meu de vedere, in 7 zile ar trebui sa distrugi cam 80% din efectivul rusesc. George, stii ca te simpatizez, dar doar intr-o lume alternativa ai putea castiga cu ce au rusii acum vs arsenalul UE. Singura ta sansa e sa speculezi eventualele nepotriviri de caracter dintr-o armata multinationala.