Acum, ca orice blog care se respecta, mai nou, avem si un set de reguli pe care distinsii nostri vizitatori trebuie sa le respecte:

1. Toate drepturile rezervate. Acesta este un blog personal, preluarea oricărui material publicat pe acest blog (incluzând, dar fără a se limita la articole, informaţii, fotografii, date – numite generic conţinut), în scop comercial sau necomercial, se va face doar cu acordul explicit al redactiei (lol).

2. Conţinutul acestui blog este protejat de către legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Lipsa menţiunii privind unele texte legale sau dispoziţii nu duc la inaplicabilitatea acestora.

3. Limbajul trebuie sa fie unul corespunzator. Nu respingem caterinca dar cu siguranta vom elimina orice comentarii discriminatorii, rasiste sau iresponsabile. Orice insultă, cuvânt sau expresie vulgară se va pedepsi. Vom merge pana la banarea responsabilului.

4. Fara link-uri catre alte domenii web. Punct. Redarea unor articole care nu apartin celui ce le posteaza, nu este ok si prin urmare, admin-ul, care vede mai devreme sau mai tarziu, le va sterge. Orice comentariu care are ca singur scop promovarea unei pagini web, fără legătură cu subiectul discutat, va fi marcat ca spam. Dacă totuşi consider că respectivul comentariu este util, mă voi mulţumi doar cu delink.

Disclaimerul poate fi actualizat, in functie de bubele descoperite. Il aplicam de azi si il puteti gasi sus, in bara.