Prostia umana are un chip si un nume: Cseke Attila

….si noi pierdem. Aici, la Resboiu, vorbim despre probleme militare si agresiuni directe, fie din partea altor state, fie din partea unor grupari teroriste. Cam astea sunt conflictele recunoscute ca fiind armate. Si, cu aceste modele in fata, noi ne pregatim de razboi cu potentialii agresori externi vorbind despre achizitii de arme, starea armatei romane, etc. Ce Mig-uri, ce F-16, ce TR-uri? Deja suntem in razboi si suntem pe cale sa fim anihilati ca natiune si ca indivizi.

Fiecare dintre noi este o tinta pentru acest guvern debil condus de un pitic pervers care traieste intr-o lume proprie unde se viseaza salvatorul neamului. Sunt convins ca seara, cand se culca, domnul Emil Boc viseaza la ziua cand numele lui va fi inscris in cartea salvatorilor neamului. Si, poate ca intentiile domniei sale sunt bune, dar nu il ajuta intelectul. Aceasta este marea diferenta dintre guvernele ce s-au perindat din ’89 incoace: nivelul de inteligenta. Iar actualul guvern cuprinde cei mai prosti ministri pe care ia avut Romania vreodata.

Ultimul exponat din menajeraia patronata de un presedinte altfel om inteligent, Traian Basescu, este Cseke Attila. Cu girul sefilor sai pe toate linie, de guvern, de partid, de alianta, de tara, de cetatenie dubla, omul a purces cu succes la distrugerea unui sistem sanitar si asa paralizat de coruptie si de lipsa de fonduri.

Ultima decizie a inteligentului ministru in goana dupa reforme a fost sa inchida de-a valma spitale pe niste considerente aberante, care nu au nimic de-aface cu niste criterii gandite. Este cu adevarat tara domnului Lazarescu. Desfiintarea spitalelor ESTE O CRIMA IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANIEI! ESTE UN ATAC IMPOTRIVA STATULUI DE DREPT SI SIGURANTEI NATIONALE!

De felul meu, nu sunt virulent. Sau poate ca sunt dar ma abtin si asta nu e bine. Ce pot spune este ca de la nivel micro si pana la macro, in toate aspectele sociale si economice, suntem distrusi sistematic de incopetenta unui sistem care risca sa ne inghita ca natiune, sa ne mestece, si sa ne scuipe ca pe niste scursuri ale Europei.

Reclame