Fratilor, imperatorul Julius, baci aici la Resboiu, m-a sunat si printre urale vehemente mi-a adus la cunostiinta ca am intrat in colimatorul unui adevarat in viata. Acest carcaiec, a se citi cocalar de web, si-a exprimat augusta parere vis-a-vis de domniile noastre si domniile voastre, intr-o rubrica nevinovata care nu merita mentionata in aceeasi fraza cu imberbul in cauza. Citez din cugetarea augustei prezente: „toti sunteti niste nestiutori prietenii mei ..
si prosti pe de-asupra veniti in armata sa vedeti ce este si pe urma dati cu propunerea”.
Deci prietenii tanarului sunt nestiutori, restul suntem prosti care ne dam cu parerea de armata. Bun. Semnat: anonim. Evident. Pe numele lui de scena Denis pericol Puya, omul nostre este „- Inebunit dupa Femei ,Stilul meu de viata este femeia … buna. Eu sunt o persoana misto daca vrei sa ma vezi apasa photo page. Defapt numele meu este Tequin dar sunt inebunit cum canta puya. Stilul meu este sa fac rime dupa rime si daca vrei sa ma vezi apasa photo page” am incheiat citatul de pe site-ul cugetatorului trecut cu ocazia pe la Resboi acasa.

Fratilor, nu dati cu pietre. Nu ne-a lovit amocul, nici chinurile facerii de sine. Pur si simplu ne chinuie talentul cand aflam ca atragem atentie nedorita si primim astfel de avertismente din partea unor somitati. Si, ca un antenist sadea, cum mi s-a dus vestea ca sunt (d-ala cu posterul lu’ Badea fixat pe spatele de scriitor), cer clementa atunci cand mai dam cu barda in auditoriu si trecem sub tacere anumite comentarii sau pareri exprimate sincer si cateodata cu prea mult aplomb.

Trupa Resboiu va multumeste. Ma pregatesc sa mai fac o armata ca sa-mi dau cu parerea.