LMAO

Negocierile dintre SUA si Romania in ceea ce priveste achizita de F-16 sh sunt complicate datorita problemelor financiare. Cel putin asa sustine ambasadorul SUA la Bucharest dar noi nu-l credem, ca n-are cum sa fie asta, vorba aia, bani sunt multi si nici medicii si nici politia nu stau sa iasa in strada.

Ok, inapoi la subiect. Mark Gitenstein dixit „Toate bune si frumoase, ei vor, noi vrem dar la un moment dat ar trebui sa discutam si despre bani. Adica, vezi Doamne, fiind ne pun scut si soldati americani sa-l tina, noi mai vrem si neste chestii gratis, ca de exemplu sh-uri zburatoare. Dom’le, sa-i explice cineva lu’ asta ca la noi la Romanica, magazinele sh vand produsele la kil nu la bucata. „Problema e ca momentan suntem la ani lumina de un consens”, mai zice el. Da mestere, welcome to where no man has been before, not even captain Picard, Romania nu spatiul.

Acum banuiesc ca de cei de Lockheed Martin rad baietii din cu Eurofightere si Gripen. Si ei s-au lovit de aceleasi idei ale romanilor care vor sa inlocuiasca Mig-urile 21 din dotare, daca se poate pe bani putini sau chiar deloc.

Articolul mai zice asta: SUA si Romania s-au infratit de ceva ani, americanii, indragostiti de Gradina Carpatilor fiind dispusi s-o umple cu interceptori de rachete. Mai mult, romanii, mari amatori de americanisme si Hollywood, vor ca pe langa sh-urile alea, sa mai aiba in curte parcate si niste F-16-uri mai noi daca se poate, pilotate de yankei veritabili. Nu de alta, dar vantul care sufla de la rasarit e mereu rece.

Sursa: DefenseNews