1991, undeva in SUA…Conferinta secreta la care participa numai oameni de stiinta elitisti, bine verificati si „siguri” din punct de vedere ideologic si informativ.

Motivul? Vizionarea unui film realizat in 1946, in care erau prezentate aparatele de zbor de tip FARFURIE ZBURATOARE construite de catre germani, planurile acestora si bazele lor subterane. Da, dragi Resboinici, ati citit bine –bazele lor subterane!

Asa dupa cum bine stiti, Aliatii au reusit sa puna mana pe o parte din tehnologia ultrasecreta germana, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Dar nu pe toata, ci doar o mica parte. Si vom vedea imediat de ce!

Fiindca germanii, anticipand sfarsitul iminent al razboiului, au demontat si transportat in cel mai mare secret, cu ajutorul submarinelor de ultima generatie, marea majoritate a aparatelor construite. Unde le-au dus? In tinutul arctic denumit de catre ei, Newschwabenland…

Tinut descoperit in 1938 de catre expeditia- initiata si finantata de catre SS si comandata de catre Himmler, la ordinul expres al lui Hitler- ANTARCTIS, la Polul Nord, in urma careia Germania a revendicat un teritoriu vast din…Antarctica!!! Absolut stupefiant si…incredibil, acest tinut a fost denumit de catre ei, Noul Reich.

Greu de crezut dragi Resboinici, si totusi ne intrebam: „De ce SUA s-au grabit sa ajunga la Polul Nord, imediat dupa razboi, inarmati pana-n dinti? Oare de ce!?

Greu de crezut, dar totusi, evenimentele si istoria confirma fara niciun dubiu, aceasta expeditie.

Ea era condusa de catre amiralul Byrd(US. Navy, deci…militar!!!), fiind formata din mii de militari, imbarcati pe o nava de razboi, un portavion si multe nave logistice…Pentru ce era necesara o asemenea desfasurare de forte, daca se dorea a fi doar o EXPEDITIE STIINTIFICA!? Ne vine greu sa credem, ca devoratori de informatie, ca o forta navala bine organizata, a capatat valente pasnice, transformandu-se peste noapte in exploratori antarctici!!!

Desi expeditia era „planificata” a se desfasura timp de 8 luni, amiralul Byrd s-a intors dupa numai 8 saptamani. Oare de ce? Ce anume s-a petrecut pe drum, determinandu-l a se intoarce inainte de vreme? Sa fi fost el oare somat sa se intoarca din drum de catre germanii din Antarctica? Sa fi fost intre timp, autoritatile SUA contactate de catre acestia, iar expeditia nu-si mai avea rostul? Intrebari si iarasi intrebari…

Se zice ca amiralul a dat o singura declaratie la intoarcerea din expeditie, staff-ului US. Navy; declaratie care dupa parerea noastra, este cel putin socanta: „Ar fi o realitate cruda ca in cazul unui razboi cu ei, sa fie necesar sa tinem seama de atacurile avioanelor ce pot zbura de la un pol la altul”. Si nimic altceva, pana la moarte…

Cine sunt ”ei”? Sa fi fost atacat amiralul pe drum de catre asemenea „avioane”, determinandu-l a face cale intoarsa!?

Cert este ca, presa si familiile marinarilor participanti la misiune – unii dintre acestia fiind…lipsa, dati disparuti, cu explicatii puerile din partea Marinei –au sesizat un fapt alarmant (nu si pentru Guvernul SUA, si este logic sa ne intrebam de ce?); toti erau abatuti, tristi chiar, refuzand sa stea de vorba cu presa sau sa dea vreo declaratie! Sa fi fost ei oare amenintati, fortati la tacere si discretie, sub stampila „Strict Secret”? Sa fi fost ei martori la evenimente absolut incredibile…Noi am zice ca da! Enigme…

Din surse guvernamentale de rang inalt, ulterior in timp, a mai „rasuflat” cate ceva. Date absolut incredibile, am zice noi!

Conform acestor surse –pe care ciudat, Guvernul si Armata SUA, nu s-au grabit sa le dezminta- nazistii au infiintat acolo, in Antarctica, orase subterane, avand chiar si capitala numita, Noul Berlin…Astazi, aceasta are peste doua milioane de locuitori, ce dispun de tehnologia farfuriilor zburatoare. Absolut socant! Si inca n-am terminat…

Conform acestor surse, se pare ca acest „stat fantoma” german, beneficiaza de statutul „natiunii celei mai favorizate” in comertul cu SUA, fiind secret de maxima importanta cunoscut doar de catre Presedinte si inalti demnitari civili sau militari, in numar restrans si cu legitimatie de securitate de cel mai inalt grad.

In schimbul sprijinului tacit si al tacerii, SUA beneficiaza din partea acestora de tehnologii si sisteme absolut revolutionare. Dar acestea sunt divulgate doar elitei stiintifice si militare, printre ele numarandu-se si energia magnetica atat de utila in constructia…FARFURIILOR ZBURATOARE. Si se pare ca aceste doua natiuni, SUA si Noua Germanie, colaboreaza…

Zvonuri si legende legate de OZN cu calitati aerodinamice uluitoare testate in Area 51 si nu numai, nu sunt deloc putine.

Este interesanta in acest sens, daca nu surprinzatoare, declaratia unuia dintre oamenii de stiinta germani „capturati” de catre Armata SUA, data in fata colegilor de breasla americani: „Orice tehnica ce depinde de principiul exploziei sau al arderii poate fi considerata depasita”. Si-o spunea in 1946!!! Rezultatele afirmatiilor sale n-au intarziat sa apara…

O sursa din interiorul NASA, sub protectia anonimatului, a divulgat un fapt desprins parca din filmele science-fiction: „Foarte multe dintre OZN-urile pe care populatia sustine ca le-a vazut, erau chiar ale noastre”. Tulburator nu!? Si sursa continua, mentionand faptul ca navele, se pot mentine la o viteza de 35300 km/h, timp indelungat, fiind lansate de pe o mica insula din Marea Caraibelor. Adevar sau provocare? Sau pur si simplu, dezinformare! Greu de raspuns, am zice noi, dar daca ne gandim la declaratia socanta a omului de stiinta german mentionata in acest articol, am zice ca nimic nu-i imposibil.

Intreaga istorie (daca-i pot spune asa), a OZN-urilor, ne ofera un ciudat amalgam SF. Oare cat de SF ne-am intreba, daca analizam toate cele spuse in aceste articole? Oare SF-ul ar putea fi doar un paravan pentru lucruri stiute doar de catre initiati? Daca suntem tinuti in nestiinta, iar cuceririle stiintei si tehnicii, in variate domenii, sunt mult mai vaste si mai inovatoare decat ne inchipuim?

ENIGME…si intrebari fara raspuns.

WW