USS Bataan

Americanii nu stau pe maini si se uita la altii cum dau cu bombardele. Aparent mai discreti in Libia, strang totusi randurile pentru ceva ce ar putea fi….ceva.

Mai nou, in Mediterana, a ajuns cu multi ochi pe Siria, nava de asalt USS Bataan avand la bord 2000 de puscasi marini, 6 avioane de lupta, 15 elicoptere de atac si ceva avioane si elicoptere de transport.

Dintr-o alta mare, ceva mai neagra, USS Monterrey, ala de a trecut si prin Constanta, va face cale intoarsa catre acelasi grup organizat in Mediterana, cu tot cu Aegis-ul lui cu tot.

Evident, sirienii au devenit nervosi. Nici iranistanezii nu sunt mai linistiti, si, ca de obicei, surata cea mare a tuturor anti-americanilor, Rusia, bombane si ea desi acum, nu-i inteleg: au injurat Monterrey-ul ca era in Marea Neagra, ar trebui sa fie fericiti ca iese din zona. Sa fie ceva legat de baza aia pe care tot o vor deschisa in Siria ca sa aiba si ei iar flota la Mediterana?

Oricum, ca o prima masura anti-ghiauri, Hezbollah-ul a inceput sa-si miste rachetele cu fundul catre mare, nu de alta, dar ar cam fi printre primele tinte.

Si, ca ciorba sa dea bine in clocot in zona, turcii s-au hotarat sa-si umfle bicepsii lor de ieniceri si sa planuiasca expeditii in Siria, desigur, in scop umanitar.

Ferdinande, tine-te bine, se umfla Marea cu tine.

Sursa:SNAFU

Reclame