Te iei de mine, te iei de fabrici si uzine

In mare verva isto(e)rica in ultima vreme, Baselul este determinat sa lupte cu toate morile de vant ale istoriei. Dupa ce l-a basit pe regele Mihai Fricosul, Basescu a zis ceva care a dat cu oftica in curtea Moscovei.

Mai precis, pus in postura lui Ion Antonescu de o intrebare profesionist ridicata la fileu, Baselul a spus ca e de acord cu trecerea Prutului in ’41.

Un purtator de cuvint al MAE rus, foarte atent la ce se intampla prin dibla chelita a fostului capitan de nava, actual timonier de tara, a declarat ca:

„Rusia este indignata de recentele afirmatii ale presedintelui Romaniei, Traian Basescu, potrivit carora „in locul maresalui Ion Antonescu in 1941 si el ar fi trimis soldati romani peste Prut” pentru participarea la agresiunea Germaniei hitleriste impotriva URSS. Asemenea declaratie – facuta mai ales in ziua celebrarii a 70 de ani de la inceputul celui de-al doilea razboi mondial, in timpul caruia poporul nostru a pierdut 27 milioane de locuitori – nu poate fi explicata prin circumstante de politica interna sau prin referiri la intrebari provocatoare ale ziaristilor. Este absolut evident ca o asemenea bravada nerusinata care justifica agresiunea fascista si intineaza memoria a milioane de victime este de neadmis si trebuie sa primeasca o apreciere adecvata din partea Europei civilizate”.

Tara arde, Basescu o piaptana pe Udrea la…..Bai fratilor, miroase a diversiune dar foarte precisa riposta rusilor. Cat de satuli sunt astia de pozitia de forta adoptata de Basescu pe alocuri?

Sursa: Hotnews.ro