Mai jos, este enuntul dar problema e aici: mergem? 🙂

 

Demonstratii aviatice in premiera, acrobatii aeriene de exceptie si o combinatie uimitoare de talent, curaj si profesionalism vor putea fi urmarite sambata, 16 iulie 2011, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, la mitingul aerian OTOPENI AIR SHOW, intr-un spectacol aerian de anvergura.

Aflat la cea de-a treia editie, OTOPENI AIR SHOW ofera publicului ocazia de a-i cunoaste si admira pe cei mai mai buni profesionisti ai mansei din aviatia civila, sportiva si militara din Romania, piloti de elita din cadrul Aeroclubului Romaniei, Tarom, Statului Major al Fortelor Aeriene Romane, Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I., Structurii de Aviatie a S.R.I. si ai Centrului de Incercari in Zbor Craiova. Programul include o demonstratie a Iacarilor Acrobati, precum si parada scolilor de zbor – Scoala Superioara de Aviatie Civila, Regional Air Services, Fly Level, Carpatair Flight Training.

Invitata speciala a editiei din acest an este Svetlana Kapanina, Ingerul Siberian (Rusia), multipla campioana mondiala, considerata cea mai buna femeie-pilot de acrobatie din toate timpurile.

Mitingul aerian se deruleaza intre orele 9:00 si 13:00, intrarea fiind libera incepand cu ora 8:00. Printre atractiile evenimentului se numara totodata expozitia de tehnica aviatica civila si militara, standurile speciale ale participantilor, punctele de vanzare suveniruri cu tematica aeronautica, serviciile de catering, precum si un concert ce va conecta publicul la atmosfera spectacolului aerian.

Program Sambata, 16 iulie 2011

09:00 -09:45 – Concert, majorete;
10:00 -12:00 – Spectacol aerian, evolutii si acrobatii aeriene;
Demonstratii aviatice in premiera;
Acrobatii aeriene de exceptie;

Expozitie de tehnica aviatica civila si militara;
Amenajata in imediata apropiere a zonei de desfasurare a mitingului aerian;
Aparate de zbor la sol ce pot fi admirate de public.

Evenimente Conexe

FOTO-AVIA “Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti – de la rasarit de soare pana sub clar de luna”;
Expozitia de fotografie este dedicata celebrarii a 125 de ani de la nasterea savantului Henri Coanda – inventatorului motorului cu reactie;

Locatie: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, pe culoarul dintre cele doua terminale de pasageri.

Intrarea libera.

Cele mai noi informatii despre OTOPENI AIR SHOW 2011 pot fi accesate, incepand cu data de 23 iunie 2011, pe pagina web LINK, special dedicata acestui eveniment, devenit deja o traditie, prin care Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti celebreaza Ziua Aviatiei si vocatia pentru zbor a romanilor.

Anunțuri