Cainele si pisica

Sursa: Wiki, da ala nemtesc…

Vreo 140 de membri ai Air National Guard au sosit in Ucraina si pregatesc o… aerial military-to-military exchange event, pe nume SAFE SKIES 2011, taman buna pentru chibitzat.

Un buchet de airmeni provenind de prin Alabama, California, Iowa, Washington si Massachutsetts a descalecat intr-o baza care pana acum nu a fost calcata decat de MiG-uri si Su-uri, 29 si 27 pe numele lor mic.

Sapte avioane F-16C (renumitele F-16!!!) din Alabama si Iowa se vor zbengui pe cerul Ucrainei intr-o leapsa pe atinselea, dimpreuna cu niscai F-16 (renumitele F-16!!!) pelopo poloneze si neste Su-27 & MiG-29, in operatiuni de antrenament preventiv pentru Olimpiada 2012 si EUROCup, precum si pentru Jocurile de Iarna din 2014.

„Working together with the Ukrainian and Polish air forces is important to U.S. interests, in that it helps promote regional stability,” said Lt. Col. Robert Swertfager, SAFE SKIES 2011 project officer and an F-16 pilot from the California Air National Guard’s 144th Fighter Wing in Fresno. „This event increases our collective capacity to address common security challenges.”

Sursa: Defencetalk

Sanchi. Adica nu isi vor aprinde faza mare pe radare si vor merge numai cu luminile de ceata, asa… timid. Nu tu o vopsea combinata, nu injuraturi ca ala a taiat calea aluilalt, niet faze gen Top Gun.

Ramane insa dilema: Bruzli il bate pe Vandam? Dar Su-27 papa F-16? 😉