În urmă cu câteva zile:

GĂLĂȚEANUL
mrusu76@gmail.com
92.115.66.51

„Românul tot român rămîne, întotdeauna jigos și invidios, incapabil să recunoască performanțele cuiva, indiferent de domeniul de care țin acestea. Atotcunoscător în toate, comentează totul la rînd, indiferent de competența într-un domeniu ori altul. Critică tot ce e rusesc, doar pentru simplul motiv că e rusesc și se pune pe rolul motanului, care zice că ”slănina pute”, atunci cînd nu ajunge la ea. Dacă acest MIG, Suhoi ori un oricare alt aparat, ar fi românesc, păi să știi D-le că ar fi fost, ar fi și ar rămîne pe vecie cel mai performant și fără careva potențiali concurenți. Însă din moment ce rusesc, mă rog, ”nu e prea bun”. În timp ce toți experții în domeniu recunosc performanța aparatelor rusești, ”specialiștii noștri” (de pe blog), spun că nu sunt bune. Sunt pilot în aviația civilă română, prin urmare departe de a fi străin în domeniu, însă nu-mi permit să fac careva comentarii referitor la aviația militară. Fratele meu însă, pînă nu demult pilot în aviația militară română, are doar păreri bune și numai bune despre aparatele de luptă rusești. El însă, a avut ocazia să piloteze și Fantom-uri . Ar fi multe de povestit despre experiența fratelui meu în domeniu, însă vă las să vă dilectați cu critica verbală a potențialului adversar, pe care dacă nu-l poți bate, cel puțin să-l poți lătra de la spatele ”stăpînului”. O fi Rusia o putere ”regională”, după cum spuneți voi, însă pînă cînd, mai marii lumii nu țin cont de părerea Bucureștiului și a președintelui nostru imbecil, ci tot cu gîndul la Cremlin stau, nu cumva să-l supere pe urs într-o problemă ori alta. Ori poate noi contăm ceva în lumea asta, în aceleași UE ori NATO, unde chipurile suntem membri cu ”drepturi egale” ? Coborîți pe pămînt frați români și căutați-vă de sărăcia noastră, nu de alta însă doar de gură suntem buni. Cînd la acest MAKS va zbura ceva produs la noi în România, să deschideți și voi gurile, însă pînă atunci …….. ascultă frate melodia și joacă cum îți cîntă stăpînul de la Washinkton. BRAVO RUSIA, BRAVO poporul rus pentru mîndrie și demnitate națională, mai împarte Doamne din acestea și românilor, măcar un pic.”

Nu are importanţă de cine se lua…

Dar, imediat după ce a postat acest comment a apărut:

 

mutu
mrusu76@gmail.com
92.115.66.51

„Absolută dreptate ai Gălățene. Dumnezeu mi-e martor că ai dreptate. Din păcate anume așa și este precum a-i scris.”

 

Remarcaţi mailul şi ip-ul… Deci, de pe alt nickname îşi dă dreptate.

Apoi:

 

mutu
mrusu76@gmail.com
92.115.66.51

„Românul tot român rămîne. Le cunoaște pe toate și este specialist în toate. În timp ce toți experții internaționali în domeniu, au recunoscut la moment Ka-50-52 drept cele mai bune elicoptere de luptă, românul nostru spune cu ”nu e așa”. De fapt, mii de scuze, am uitat că elicopterele noastre ”românești sunt cele mei bune”.”

 

La fel, nu are importanţă pe cine jigneşte.

Urmează aceeaşi tactică:

dumioxi
mrusu76@gmail.com
92.115.66.51

„Mare dreptate ai mutule.”

 

Evident, de pe acelasi ip, acelasi cont de mail, kkt. Treaba asta o las pe blog şi-i spun:

Dumioxi/Mutu/Galateanul/… mr.rusu…

Ma gandeam sa trec cu vederea si sa te var numai la spam. Dar vad ca esti insistent. Tu ai vrut-o. O sa fac o postare cu dedicatie, asa, de aviz amatorilor.

De acum inainte, nu mai calca pe aici. Rezuma-te sa iti manifesti schizofrenia si personalitatile multiple pe sub Libertatea/Click/Can Can.

Niciodata sa nu mai dai pe aici. Si daca insisti, chiar ai sa te superi ca m-ai suparat.

Calitatea de vizitator al blogului meu iti permite exact drepturile si obligatiile de bun simt ale unui musafir real in casa mea. Daca nu imi convine, de tine sau de oricare altul, te poftesc afara si iti spun sa nu mai imi calci pragul.”

Ce faze de doi lei…

Mrusu, de asta îmi pierd eu timpul liber?

De asta îşi pierd ceilalţi membri ai echipei timpul liber?

De asta membrii comunităţii Resboiu îşi pierd timpul liber? Încercai să te dai mai deştept ca noi, nu?

De ce? La ce ţi-ar fi folosit?

Îţi creştea un pic puţa?

Din păcate, te-ai făcut singur de căcat.

 

*

P.S.: – Ştiţi bine că au fost extrem de rare cazurile în care am intervenit ca moderatori, să atragem atenţia asupra vreunui aspect. Prin alte părţi, nu e aşa. Se lasă cu ban pe ip, etc. Am zis să fim o comunitate în care să ne simţim bine. Până acum a reuşit. Nimeni nu trebuie să demonstreze vreo chestie pe aici.