Conform unui comunicat emis de Goodrich Corporation, sus-numitii si Roketsan Missiles Industries Inc. au incheiat un contract pentru oarece jucarele (adica amerlocii vand si otomanii cumpara).

E vorba, mai exact de o comanda (prima pentru acest produs) pentru fabricarea unor unitati de masurare inertiala (IMU) SiIMU02, care urmeaza a fi folosite in kiturile de gidaj laser pentru rachetele de 70mm, CIRIT, pe care turcii le dezvolta pentru al lor TAI129.

SiIMU02 urmeaza sa fie fabricat la uzina din Plimouth, Marea Britanie.
CIRIT este prima racheta din clasa ei care sa foloseasca pachetul de senzori inertiali SiIMU02, comanda de fabricatie venind dupa ce SiIMU02 a fost modificat si customizat pentru kitul de ghidaj Roketsan la inceputul lui 2011.
Alan Hull, director la Goodrich’s Sensors and Integrated Systems zice asa:

„This order from Roketsan marks the beginning of what we expect to be a successful long-term program, with opportunities for CIRIT sales in Turkey and the export market. The SiIMU02 was originally selected for CIRIT due to its proven capability to meet strict performance criteria. As we enter low-rate initial production, we look forward to supporting Roketsan with dependable technology, products and service.”

Sursa: Acig

– Marius –

Reclame