Camion de culoarea kaki. Ultima fiţă, colecţia toamnă-iarnă. În container a înghiţit o statie super deşteaptă, care face nişte chestii de moare lumea.

Robotul Sensibil. Miroase, senzorează, raportează. Sculă, frate!

Nu, nu este roboţeaua Robotului Sensibil... Este el însuşi, dar mai de aproape. Uitasem să vă spun: excelent partener pentru proaspeţii divorţaţi: Robotul Sensibil tace din gură, îşi face treburile şi nu se plânge. Adevărăciune la casa omului!

Robotul Sensibil, alături de cei dragi. Poză pentru proporţii, ca să nu îl credeţi pe Robotul Sensibil că e la fel de mare precum păşitorii din Star Wars.

De la scula asta îl pedepseau pe Robotul Sensibil când nu era cuminte. Apoi, îl udau cu apă şi iar îl puneau să facă flotări, să spună cine cu ce parfum şi-a dat, sau ai cui ciorapi au crescut nivelul de radiaţii în zonă. După aia, iar îl băteau, de data asta preventiv. Cu un beţişor, peste senzori, şenile, pe unde se nimerea... Opriţi violenţa împotriva roboţeilor! E oameni şi ei!

Aici era staţia aia deşteaptă in burta containerului camionului pe verde kaki. Sculă frate! Cu ea, puteai copia la BAC!

Aro cu roată de rezervă.

Poză intenţionat neprelucrattă şi nesucită. Motive de mascare a sicretelor. Oricum, poza se numeşte: interior de Aro cu roată de rezervă.

Arma secretă. De fapt, din astea am avut destule. Toate stealth. O să vă povestim pe parcurs, cum ni se spunea: hai dom'le, da' chiar nu vezi pe unde calci? că era să declanşezi arma secretă...