Dar nu mai devreme de 2020, pana atunci ne putem delecta cu poze si stiri despre Amiralul Flotei Sovietice, Kuznetov. Iaca una:

Amiralul, la o plimbare pe balta


…Revenind.
Anatoli Serdiukov, ala de taie si spanzura pe la Ministerul Rus al Apararii, a dat ordin, catre OCK ( pe englezeste United Shipbuilding Corporation ) sa scoata, din pamant din piatra seaca, proiectul viitorului portavion al Flotei Ruse, precizand in acelas timp ca in intervalul 2011-2020 nu au fost alocate fonduri pentru constructia acestuia. „No money assigned for that till 2020, and we’ve no such plans” Faza de concept a proiectului va trebui sa fie gata pana la sfarsitul lui 2012.
Tot Serdiukov a precizat ca „Industry, particularly USC, are to show us this project. If we’re satisfied with it and understand the carrier and its escort ships would have unique capabilities unobtainable by other assets, we could probably build it”
Roman Trotsenko, presedintele USC, anunta la mijlocul anului trecut ca proiectul noului portavion rusesc ( din clasa 80000 tone ) a demarat. Constructia navei ar fi trebuit sa inceapa in 2018 si sa dureze 5 ani.
Pana la aparitia noului portavion rusesc, va trebui sa carcotim pe tema lui Kuznetov… Nava a fost construita in 1985 iar in 1991 a fost repartizata Flotei Nordului. Este casa pentru un grup aerian format din 33 Su33 si 12 Ka27. In 2012 va fi supus unui program de modernizare care ar trebui sa fie finalizat in 2017…

Sursa FOTO:
Defense update

Sursa:
Rusnavy

Reclame